#AdamLive – Vecka 37

Sveriges nya direktsända underhållningsprogram #AdamLive har en fullspäckad andra vecka. Adam Alsing gästas av bland andra Niklas Strömstedt, Susanne Reuter, Frank Andersson och Martin Stenmarck. Och Adam flankeras naturligtvis även denna vecka av Daniel Breitholtz och Carin da Silva.

Efter premiärveckan lägger nu Adam, Carin och Daniel in ytterligare en växel. Hur går det med jakten på Adams assistent? Kommer någonsin någon att klå Adam i ”Vinn Adams pengar?” I #AdamLive hör du naturligtvis även de senaste snackisarna och träffar de hetaste kändisarna och kan vara med i de roligaste tävlingarna. Du som tittar står hela tiden i direktkontakt med programmet genom telefon, Twitter, mejl och webben.

Här är huvudgästerna i #AdamLive v 37:
Måndag 12/9: Martin Synnerud, den första pappan i ”Ensam Mamma Söker” gör debut i live-TV och pratar om jakten på den stora kärleken. Dessutom tittar Suzanne Reuter och Per Andersson förbi för att ge oss allt bakom kulisserna-skvaller från Zpanska flugan.

Tisdag 13/9: Vi bjuds på värmländsk skönsång från de glada rockabillykillarna i Top Cats – och har ett trevligt teknik- och boksnack med Kikki Danielsson.

Onsdag 14/9: Sportgrodorna verkar aldrig ta slut för Lasse Anrell som är aktuell med en ny bok på samma tema – Sportgrodor Deluxe. Martin Stenmarck och Frank Andersson gör Ladies Night under hösten men kommer till #AdamLive redan nu. Och kan vi få Frank Andersson att bjuda på lite skvaller från Superstars?

Torsdag 15/9: Mångsysslaren Thomas Erikson är beteendevetare, har jobbat med att måla parkeringsrutor och är nu aktuell med boken Bländverk. #AdamLive får även flott besök av den ingen mindre än Lill Lindfors, här ska firas Sveriges Radios symfoniorkesters 75års jubileum!

Fredag 16/9: Våra vasstungade fredagspanelister, komikern Kristoffer Appelquist och programledaren Ola Lustig, får denna fredag sällskap av bland andra svärmorsdrömmen och artisten Niklas Strömstedt.

Om programledarna:
Adam Alsing har under sina drygt tjugo år i tv-branschen hunnit bli en av Sveriges mest anlitade och folkkära programledare på både TV och radio. De senaste sju åren har Adam dominerat svensk morgonradio i Äntligen Morgon i Mix Megapol. Du ser honom dessutom leda Superstars i TV3 i höst.

Mångsysslaren Carin da Silva har vi bland mycket annat sett som dansare i TV4:s Let´s Dance och programledare i Förkväll i samma kanal.

Daniel Breitholtz har ett långt och gediget förflutet i musikbranschen och blev rikskänd som jurymedlem i Idol på TV4. Radiolyssnarna har hört hans smarta och rappa kommentarer i Äntligen Helg på Mix Megapol tillsammans med Carina Berg.

TV3: #ADAMLIVE
Måndag den 12/9 – fredag den 16/9 kl. 17.30-19.00