Bingolotto får ny programledare

Efter tre fantastiska år vid rodret för Bingolotto lämnar Lotta Engberg  över fanan till Jan Bylund. Till hösten tar Jan emot tittarna i det direktsända  tv-lotteriet från studion i Göteborg. -Det här känns otroligt roligt. Bingolotto  är ett fantastiskt folkligt program som har närhet både till tv-tittare och  studiopublik, säger Jan Bylund.

Från och med i höst är Jan Bylund programledare för  Bingolotto.

– Det känns oerhört stort, spännande och roligt att  få ta över efter Lotta Engberg. Bingolotto är ett fantastiskt  och folkkärt program som också gör ett mycket viktigt arbete för föreningslivet.  Jag ser fram emot augusti då vi startar igen och många program framöver, säger  Jan Bylund.

Bingolotto i TV4 Plus fortsätter under hösten att bjuda  tittarna på bingospel, namnkunniga gäster och livemusik direkt från studion i  Göteborg. Men mycket nytt kommer också att ske i det direktsända  nöjesprogrammet. Vinstchanserna blir fler i bingospelet då det även är vinst på  lodräta rader och finalspelet blir helt nytt med ett superchanshjul och en ny  bingofinal.

– Att norrlandssonen och komikern Jan Bylund tar över  svenska folkets Bingolotto samtidigt som programmet blir än mer fokuserat på  själva vinnarna och bingospelet känns som en ultimat kombination. En varm  person, med bred dialekt och sinne för humor kommer förgylla söndagarna i TV4  Plus framöver, jag är oerhört glad att Jan vill axla det ärofyllda uppdraget att  ta över efter Lotta Engberg, säger Anton Glanzelius,  programchef TV4 Plus.

Bingolotto fortsätter att stödja svenskt  föreningsliv och samtidigt bjuda på underhållning och bingospel.

–  Föreningslivet gläds över att ha fått en så rolig och jordnära programledare som  Jan Bylund. Det passar Bingolotto perfekt och jag är övertygad om att han kommer  att göra ett strålande arbete, säger Jens Mikkelsen,  marknadsansvarig Bingolotto.

Den nya säsongen med Jan Bylund startar i augusti i TV4 Plus.