CANAL+ – Sex timmar Hockeylördag

CANAL+ utökar antalet elitseriematcher till fem i veckan och startar den här säsongen ett helt nytt format – Hockeylördag. Tommy Åström, Leif Boork och Petter Rönnquist levererar åsikter och analyser på ett banbrytande sätt i Hockeylördag, som ramar in två direktsända elitseriematcher och pågår i nästan sex timmar.Elitserien i CANAL+ Sport 1 startar den 16 september med matchen Djurgården-HV 71. Men först ut på CANAL+ är AIK-Linköping på CANAL+ Hockey onsdagen den 15 september klockan 19.00.

Det är måndagar, tisdagar, torsdagar och lördagar som gäller för Elitserien på CANAL+ Sport 1, och fem matcher i veckan. Det nya programmet Hockeylördag, som leds av trion Tommy Åström, Leif Boork och Petter Rönnquist, ramar in två direktsända elitseriematcher. Ett nästan sex timmar långt hockeyprogram, där Boork och Rönnquist ges fria tyglar att tycka och analysera på ett i svensk sport-tv nyskapande sätt. Även höjdpunkterna från dagens fulla omgång redovisas. Hockeylördag sänds på lördagar i CANAL+ Sport 1 och CANAL+ Sport HD. Sändningen startar klockan 15.30 och pågår minst fram till klockan 21.00.

I elitserieprogrammen är det fullt fokus på matchen och massor av analyser av CANAL+ experter som gäller. Elitserien måndagar, som startar när Allsvenskan är slut för säsongen, leds av Björn Oldeen som då har experten Petter Rönnquist vid sin sida. Elitserien tisdagar tar Arne Hegerfors hand om tillsammans med Anders ”Ankan” Parmström. På torsdagar är det dags för Lasse Granqvist och experten Leif Boork att ta vid. Sändningsstart är klockan 18.45 på CANAL+ Sport 1.

CANAL+ elitserieteam:
Kommentatorer: Lasse Granqvist, Tommy Åström, Anders Fredriksson, Björn Oldeen, Åke Unger
Experter: Leif Boork, Arto Blomsten, Anders ”Ankan” Parmström, Petter Rönnquist, Thomas Johansson
Reportrar: Björn Oldeen, Peter Henriksson och Jonas Dahlquist