Central lagring i hemmet med tillgång till eget moln – mediaservern NSA325

NSA325 ger högpresterande lagring och delning av multimedia i det digitala hemmet och låter dig hantera filerna med din smartphone.

ZyXEL lanserar toppmodellen i sin NSA300-serie mediaservrar, NSA325, med en dual-core processor på 1,6 GHz och plats för två hårddiskar för lagra, hantera och dela filer i hemmanätverket. Högupplöst ljud, bild och film kan strömmas över det trådlösa nätverket till datorer, spelkonsoller, mediaspelare och hdtv.

Med ZyXEL NSA300-serien mediaservrar kan hemmaanvändaren enkelt lagra och hämta mediafiler så som digitala foton, hd-video och all din musik, och dela den med hela familjen. Alla datorer, spelkonsoler och andra mediaspelare som är kopplade till hemmanätverket kan nå filerna på mediaservern och strömma dem till en eller flera skärmar samtidigt.

Alla enheter i NSA300-serien har tillgång till Personal Cloud från Polkast. Appen finns för iOS och Android och gör det möjligt att konfigurera enheten från mobilen, samt bläddra, spela och ladda ner filer direkt i mobilen eller surfplattan. Polkast känner av om du är ansluten till ditt trådlösa närverk i hemmet, eller om du använder 3G/4G när du är utanför hemmets väggar – och väljer automatiskt det snabbaste alternativet.  NSA325 har dessutom integrering med den populära tjänsten Dropbox som låter dig hantera filerna via webben; du kan ladda upp, göra backup eller automatiskt ladda ner innehåll till enheter med torrent-filer och RSS-prenumerationer.

  • NSA325: Säker backup på en eller två hårddiskar skyddar dina filer
  • 1,6 GHz dual-core processor hanterar medieservern
  • Två hårddiskplatser för upp till 6TB lagring
  • Strömning HD multimedia till en eller flera skärmar samtidigt
  • Spela mediafiler via XBOX 360 och PlayStation 3
  • 1xUSB 3 och 2xUSB 2, LAN
  • Grön design – energisparande funktioner

Besök produktsidan på webbplatsen för mer information om NSA325:
http://www.zyxel.com/se/sv/products_services/nsa325.shtml?t=p

Mediafiler

Pris och tillgänglighet
NSA325 finns tillgänglig nu hos våra återförsäljare. Rekommenderat pris är 1700 kronor (inkl. moms).