Den danska succéserien BADEHOTELLET släpps på DVD

Onsdagen 8 oktober släpps den populära serien ”BADEHOTELLET” på DVD. Serien har vunnit många hjärtan med sitt vackra och historiska porträtt av 1920-talets Danmark. Berättelsen utspelar sig på Västjyllands seaside hotell där överklass och arbetare går runt med sina egna spekulationer kring och förhoppningar till de nya sociala förändringarna i Danmark.

badehotellet

Synopsis: Den danska succéserien ”BADHOTELLET” tar oss med till 1920-talets somriga Skagen och Julius Andersens charmiga lilla strandhotell. Här möts celebra stamgäster och det hårt arbetande lokala tjänstefolket. Skillnaderna mellan deras livsstil är normalt stor, men här på hotellet smälter deras världar samman. På hotellet finns det plats för hopp, hemligheter och avkoppling trots att en annalkande världskris kastar en skugga över semesteridyllen.

Framgången i Norge och Sverige: ​BADEHOTELLET sändes under våren 2014 på TV 2 Norge och svenska TV4 för en stor och entusiastisk publik. I genomsnitt hade BADEHOTELLET 780 000 svenska tittare, en publikandel på 25 procent. Den stora publikandelen i Sverige visade sig överträffas när serien visades på TV 2 Norge där den stigit till 27 procent.