Det femte sändarnätet byggs ut till ytterligare sju orter

Sju nya orter får tillgång till kanalerna i det femte sändarnätet. För Boxerkunder på dessa orter innebär det att de från startdatum på respektive ort kommer att få tillgång till TV4 Sport och Canal 7.

De kunder som har filmpaketet kommer även att kunna se TCM och Silver. Extrapaketet: BBC Prime, Silver och TCM går efter startdatum att beställa på dessa orter.

De nya orterna som kommer att ingå i det femte sändarnätet är:
Västervik/Fårhult (V)
Driftstartsdatum 2008-05-28

Halmstad/Oskarström (HST)
Driftstartsdatum 2008-06-02

Varberg/Grimeton (VBG)
Driftstartsdatum 2008-06-02

Jönköping/Bondberget (J)
Driftstartsdatum 2008-06-02

Vännäs/Granlundsberget (VÄN)
Driftstartsdatum 2008-06-02

Borlänge/Idkerberget (BLG)
Driftstartsdatum 2008-06-02

Skellefteå (SL)
Driftstartsdatum 2008-06-02

Det femte sändarnätet
För att kontrollera om nätet idag sänder där du bor gå till täckningskartan. Knappa in din adress. När kartan med din sändare dyker upp så klicka på länken längst ner där det står ”kanaler”. Om du hittar TV4 Sport, Silver, BBC Prime, TCM under ”Tillvalskanaler”, kan du ta emot det femte sändarnätet.

Gör en kanalsökning
För att se en ny kanal, måste du göra en kanalsökning på din mottagare. En kanalsökning gör du genom att trycka på knappen ”meny” på din fjärrkontroll och när menybilden dyker upp på TV:n, välja alternativ ”kanalsökning”. På vissa mottagare väljer man alternativ ”ominstallation”. Det finns mottagare där funktionen heter ”återställ fabriksinställningar”. Skulle mottagaren fråga efter en kod, är koden regelmässigt antingen ”0000” eller ”1234”. Titta i mottagarens bruksanvisning för mer exakt information eller på Boxers hemsida i mottagarguiden under respektive mottagare.