Digster Play – On demand hos Com Hem

Nu har vi tryckt på knappen och gjort Digster Play tillgängligt i vår On Demand-tjänst. Under fliken Musik kommer du hitta alla spellistorna. Allt tillsammans med musikvideos för låtarna!
Digster Play finns tillgänglig för alla våra kunder med en On Demand-box och ett digital-tv-abonnemang. I tjänsten finns från start cirka 200 musikvideos som kontinuerligt byts ut och ständigt är aktuella. Det kommer dessutom finnas mer exklusivt material, som konsertinspelningar och intervjuer med artister.

För att även få tillgång till detta behöver du något av våra större tv-paket: Medium 8 Favoriter, Large eller Extra Large. Tjänsten kommer inte att kosta något extra utöver det du redan betalar för ditt abonnemang och kommer efter hand byggas ut med allt mer innehåll, både med musiklistor och mer exklusivt innehåll. Det som lanseras idag är den första grunden.
För att säkerställa att allt fungerar som det ska i din On Demand-box rekommenderar vi dig att starta om den. Gör den strömlös några sekunder och starta sedan om boxen. Gör du inte detta kan det ta upp till ett dygn extra innan du kommer åt Digster Play i boxen.

Som vi berättat tidigare så kommer Com Hem även arrangera konserter tillsammans med Universal som står bakom Digster. De här kallas för Com Hem Sessions och den första spelningen är nästa torsdag den 25 augusti då Skylar Grey kommer till Stockholm. Läs mer om Com Hem Sessions.