Ensam mamma söker 2011

Martin, My och Hannah letar efter kärleken, Ensam mamma söker är tillbaka

Årets kärleksfest är tillbaka! Äntligen får tre nya hoppfulla singelföräldrar chansen att träffa sitt livs stora kärlek genom en pirrande dejtingresa – det är dags för en ny och efterlängtad säsong av Ensam mamma söker. Och för första gången är en pappa en av huvudpersonerna i programmet.

Tre ensamstående föräldrar tog i våras chansen att söka kärleken i TV3. Gensvaret var överväldigande: tusentals beundrarbrev forsade in till föräldrarna och nu är det upp till bevis för de brevskrivare som valts ut. Kommer årets ensamma föräldrar att hitta den stora kärleken?

Våra singelföräldrar är:

My, 22 år. Bor med sin son i Hjo. Fotbollstjejen My drömmer om att bli barnmorska och söker en snygg kille med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe.

Martin, 32 år. Bor med sina två söner i Stockholm. Martin gillar fart och fläkt och tar sig gärna en tur på motorcykeln. Söker en tjej som är lite som han själv.

Hannah, 29 år. Bor med sina två döttrar i Luleå. Hannah är yrvädret från Norrland som söker en kille med muskler, snickarbyxor och en stor dos humor.

I säsongens första avsnitt bjuder de tre singelföräldrarna in till fest för sina friare. Det blir tre spännande fester med allt från lättklädda bad och tafatta flörtförsök till goda skratt och romantiska överraskningar. Martin bjuder in sina tjejer till middag med snaps och bastubad. Hannah tar med sina killar på en romantisk båttur där killarna får visa musklerna och passar även på att kolla upp deras humoristiska talanger. My har bjudit in sina killar till middag, men testar först killarnas färdigheter på fotbollsplanen.