Extra Extra! – Säsongspremiär

Extra Extra! Gör comeback med Jesper Rönndahl vid rodret

Nya komiker! Ny scenografi! Nya skämt! Ny programledare!

Ja, det finns inte mycket som inte är näst intill jungfruligt med den sjunde säsongen av Extra Extra! Jesper Rönndahl är ny chef. Och i första avsnittet för säsongen är det komedifest på både hög och låg nivå med André Wickström, Josefin Johansson, Thomas Järvheden, Anders “Ankan” Johansson samt gästerna Petra Tungården och Hans Wiklund.

Dessutom blir det Kärleksskola med Cecilia Forss och Alexander Salzberger samt rubrikskapande inslag med Nikita från Varning för barn.

I sex säsonger var Extra Extra! humorprogrammet som fick en halv miljon svenskar att bänka sig framför TV-apparaterna. Och några saker lever kvar från förr. Humoristerna ger sin syn på aktuella samhällsfenomen. De driver hejdlöst med varandra. Ibland sjunger de hellre än bra.

I höstens premiäravsnitt visar Petra Tungården (känd från nätsåpan Glamourama) och filmoraklet samt TV-personligheten Hans Wiklund upp sina humoristiska talanger. Den här gången presenteras även fräscha segment som ”Say my name, bitch!” och ”Flashbackrubriker”. H.K.H. Kronprinsessan Victorias och prins Daniels kommande ättelägg avhandlas. Och så får vi veta var i Los Angeles man kan köpa ”begagnat tjack”.

I TV3-serien Varning för barn gjorde frågvisa Nikita succé. Nu är hon tillbaka med inslag i Extra Extra!, där hon garanterat kommer att skapa rubriker. Dessutom får vi även goda relationsråd från högaktuella Cecilia Forss och hennes pojkvän Alexander Salzberger i Kärleksskolan.

Jesper Rönndahl, vinnare av standup-SM 2007, har medverkat i humorprogram som Pang Prego och Hej Domstol!, men även varit programledare i SVT:s Bobster.

TV3: EXTRA EXTRA!
Avsnitt 1 av 10, kl. 21:30 – SÄSONGSPREMIÄR!