Frivisning av Disney Junior och tävling hos Com Hem

Välkommen in i Disneys magiska värld – frivisning av Disney Junior för Com Hems alla digital-tv-kunder!

Mellan den 10 och 30 september 2011 frivisas Disney Junior vilket innebär att de Com Hem-kunder som har digital-tv helt utan kostnad kan se Disneys Juniors spännande utbud.

Disney Junior är kanalen för barn mellan 2 och 7 år och deras föräldrar, som gillar kreativt lärande. Alla program är dubbade till svenska och kanalen är helt reklamfri. Den sänder varje dag mellan klockan 6 på morgonen och 19 på kvällen.

Bland programmen som visas finns Musses KlubbhusHändige Manny ochDjungelhjul. I september kommer också den nya serien Jake och Piraterna från Landet Ingenstans, som introducerar barnen till allt från enkel matematik och grunderna i logiskt tänkande till social förmåga och vikten av att samarbeta.

Alla program är utvecklade i samråd med föräldrar och experter på barns lärande och utveckling och över huvud taget uppmuntras tittarna till att tänka kreativt och utveckla sin motorik. Men framför allt ha roligt!

Tävla med Disney Junior

Något annat som är roligt är att tävla! Nu kan du vinna riktigt fina priser genom att svara på några korta frågor och berätta vilken Disney-figur som är din favorit. Var med i tävlingen och ta chansen att få en hemmabioanläggning och andra roliga grejer! Hur mycket kan du om Disneyfigurerna? Tävla här!