Golftävling i 3D

För andra året i rad sänder Viasat avslutningen i Sony Open från Hawaii i 3D. 144 av världens bästa golfspelare samlas på Hawaii, där Waialae Country Club på den lilla ön Oahu är värd för PGA-turneringen Sony Open.

– Att se sport på TV är för många ett stort nöje. Att se sportsändningarna direktsänt i 3D-kvalité är något utöver det vanliga. Känslan intensifieras och djupet i bilden gör att man plötsligt befinner sig på plats, mitt i dramat. Vi hoppas att alla våra golfintresserade tittare ska uppskatta sändningen, säger Jonas Karlén, tf VD Viasat Sverige.

Flera svenskar finns med i startfältet.  Bland dem skadedrabbade Jesper Parnevik, som får en ny chans att testa hur kroppen håller. 3D-sändningen från Sony Open drar igång lördag kl 01.30 och pågår fram till måndag. För att se turneringens övriga dagar krävs tillgång till Viasat Golf eller Viaplay.

Sedan Viasat lanserade 3D-TV i samarbete med Samsung i december 2010 ökar utbudet av sportevenemang i 3D kontinuerligt. Viasat blev till exempel först i Sverige att erbjuda en 3D-tjänst med direktsänd sport och film tillgängligt på Viaplay via digitalboxen. Under 2011 har Viasat kunnat erbjuda mängder av sportevenemang i 3D, bland annat har man visat matcher från Premier League, Champions League, NHL och golf från PGA Touren.

This article has 1 comment

  1. Ville bara tipsa om ett tv-program, ”kvällen är din” börjar snart igen, och man har nu chansen att va med i publiken.

    http://www.tv4.se/1.2356206/2011/11/13/se_kvallen_ar_din_pa_plats