Greek

Skrivet av: Alexandra

Till er som följer denna serie, så börjar den sändas igen ikväll i usa!

För er som inte vet vad det är, så är Greek som en typisk amerikansk college film men i serie format. Om sororitys och fraternitys och det allmäna men fina collegelivet med fester och gud vet vad mer. En lagom bra serie att bara titta på, inte så där amazing som vissa andra serier men allmänt ”feel good feeling”, inslag av humor och dumheter.
Tycker man om college och highschool filmer kommer man gilla serien.
Den är inne på sin 2a säsong och avsnitt 33. Inte illa, inte många som trodde att den skulle hålla isig över huvudtaget. Men det finns tydligen många amerikaner som gillar collegehistorier.

Wikipedia catch up-

Serien handlar om en kille vid namn Rusty Cartwright. Han har precis börjat college och det är samma skola som hans syster Casey Cartwright går på. Ingen visste om att Casey hade en bror. Casey har en pojkvän som heter Evan och Evan ger Rusty en plats i föreningen Omega Chi Delta fraternity efter att Rustay såg att Evan var otrogen med Rebecca Logan.

Efter att Rusty berättar för Casey att Evan har varit otrogen joinar inte Rusty Omega Chi, Utan Kappa Tau gamma där Cappie är President, Cappie är Caseys ex-pojvän

Låter amerikanskt och klyschigt? Självklart, vad annars!?
men jag faller för sånt, så tyvärr gillar jag den här serien.