Gumball 3000 med Erik och Mackan

Erik kramas med Victoria Silvstedt och Mackan får nytta av sitt berömda pokerface

I Monaco bor de rika och berömda samt de som nöjer sig med att bara vara rika, otroligt rika. Stekarlegendaren Flavio Briatore bjuder in Mackan på Billionaires’ Club Party. Erik tröstar sig med Victoria Silvstedt. Sedan tar han över ratten och styr mot Venedig. Mackan och assistent-Nelli bävar.


Erik Ekstrand har fram till detta femte avsnitt i säsong två av Gumball 3000 med Erik & Mackan aldrig kört tävlingsbilen under racet. Men nu händer det. För att vara på den säkra sidan åker racingstället på. Båda herrarna sitter i Porschen med hjälm och flamsäkra dräkter. Nelli gäspar förstrött åt gossebarnens påhitt.

Efter den nesliga förlusten i beachfotboll mot det norska Gumball-teamet vankas två vadslagningar denna gång. Vem kan gissa vinnaren i Monacos F1 Grand Prix? Och vem håller sig kvar längst i Gumballs high stake poker tournament?  Är det Erik Ekstrand, mannen som på riktigt, i bild kramas med Vicoria Silvstedt? Eller är det Mackan Edlund, killen som får inbjudningar av Flavio Briatore? För inte kan väl norrmännen något om sådant här?

Gumball 3000 med Erik & Mackan

För andra året i rad deltar Erik och Mackan i den spektakulära och exklusiva biltävlingen Gumball 3000. Den här gången har de sällskap av viljestarka östermalmstjejen Nelli som ska se till att herrarna inte somnar bakom ratten.

Erik och Mackan och Nelli gasar sig under den sju dagar hårda tävlingen från starten i London till målgången Istanbul. På vägen passerar de bland annat Barcelona, Venedig och Monacos klassiska Grand Prix. Konkurrenterna kan vara världskändisar eller helt vanliga fartdårar.

Gumball 3000 med Erik & Mackan, som sändes hösten 2010, blev en stor framgång för TV6. Sammanlagt nådde de åtta avsnitten över 1,7 miljoner tittare.

TV6: GUMBALL 3000 MED ERIK & MACKAN
Måndag 19/9 kl. 22:00
Avsnitt 5 av 8.