Hollywoodfruarna är snart tillbaka i TV3

Maria Montazami och de andra svenska Hollywoodfruarna är tillbaka i rutan i höst. Till dess kan du njuta av föregående säsonger och nya trailern på TV3Play!

De svenska Hollywoodfruarna Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter och Isabel Adrian är tillbaka. I den fjärde säsongen av programmet får de sällskap av den tidigare New York-frun Gunilla Persson som flyttat till drömmarnas stad för att förverkliga sin egen men framförallt dottern Erikas drömmar om ett liv i strålkastarnas sken.

Gemensamt för fruarna är att de lever liv som skiljer sig högst markant från den svenska vardagen. Folkhem och jantelag kan de inte längre stava till. Deras vardag består istället av lyxiga resor, shopping, kändisfester, skönhetsbehandlingar och tjänstefolk. De kan unna sig allt de vill, precis när de vill. Och de skäms inte för sig. Inte det minsta. Tvärtom. The sky is the limit…

I Svenska Hollywoodfruar träffar vi:

Maria Montazami, från Västerås, som har förvandlats från en toffs- och inredningstokig hemmafru till hela Sveriges favorithemmafru med ett synnerligen lukrativt och hektiskt schema.

Agnes-Nicole Winter, från Borås, är filmskaparen och multikonstnären, med tusen järn i elden, som lever livet x-tra allt. Denna gång är hennes omtalade film äntligen klar att lansera.

Isabel Adrian, från Göteborg, är modellen, konstnären, bloggerskan och designern som nu bott ett drygt år i P Diddys gamla hus tillsammans med sin man, den världsberömda dj:n Steve Angello.

Gunilla Persson, från Högsjö, en tidigare fotomodell och skådespelare som nu flyttat till drömmarnas stad för att förverkliga sin 9-åriga dotter Erikas dröm att bli världens mest framgångsrika barnstjärna.

Alla lämnade de en gång i tiden Sverige och fann lyckan, kärleken och rikedomen i USA. Idag lever de sina liv bland världens rikaste och mest berömda människor i drömstaden framför alla andra – Hollywood.