Höstens Premiärer i Kanal 5

Hösten närmar sig med stora steg och då brukar det vara dags för en hel del premiärer och i år är inget undantag. Här följer en liten lista på kommande premiärer hos Kanal 5.

4 stjärnors middag
Roligare middag blir det när en brokig kvartett välkända svenskar möts över middag hemma hos varandra under fyra kvällar. Värden bjuder på god mat, underhållning och en husesyn. Som matkunnig ciceron finns stjärnkocken Christian Hellberg med för att peppa matlagarna och ge middagen den sista finessen.

Svenska miljonärer
I Kanal 5s nya programserie Svenska miljonärer får vi varje vecka möta tre mångmiljonärer, som på egen hand skapat sin rikedom, och som lever ett liv som skulle få vanliga människor att häpna. Deras förmögenheter har gett dem friheten att förverkliga spektakulära drömmar, sjösätta minst sagt udda projekt och i stort leva ett liv som fullkomligt krossar den svenska jantelagen – en frihet de omfamnat till fullo.

Lilla Al-Fadji show
Lilla Al-Fadji kommer tillbaka till Kanal 5 med universums flashigaste talkshow. I studion är störstaste Lilla Al-Fadji küng och kända gäster får audiens. Dessutom blir det utflykter utanför studion och musiknummer där Al-Fadji visar exakt hur mycket Hollywüüd han är. Vid hans sida finns Abu Hassan som allsmäktig publikvärd.
Breaking News med Filip och Fredrik
I ett helt nytt direktsänt program ska Filip & Fredrik varje vecka ta emot gäster som gjort något märkvärdigt just den dagen, och dessutom ge sig ut och göra reportage från dagens viktigaste nyhetshändelse – Ur Filip & Fredriks perspektiv.

Sommarspelen
Det finns de som tränar på att springa snabbt, hoppa högt, kasta långt och dyka snyggt. Och så finns det de som inte gör det. I Sommarspelen premieras de som inte snöat in på klassiska OS-grenar utan som med styrka, kaxighet, elegans och en stor portion humor kan ta sig an de lite större utmaningarna i livet. Som att springa 100 meter med grodfötter, eller hoppa simhopp – och samtidigt slå sönder en mexikansk pinata.

Kaos i Båstad
I en dokumentärserie följer vi människor som av olika skäl beger sig till Båstad under tennisveckorna i juli för att njuta av mingel, dans, fest och tennis på en av sommarens traditionella samlingsplatser för festsugna. Under två veckor i juli förvandlas Båstad från en välmående småstad till en ständig förfest för Stureplansfolket och alla som vill umgås med dem.

Vem kan slå Filip & Fredrik
Under tre säsonger har de bara besegrats ett fåtal gånger och har visat sig besitta såväl allmänbildning, envishet, bollkänsla som en viss styrka. Nu kommer en ny säsong där de låter sina största favoriter, konkurrenter och motståndare utmana dem. Programledare är en man som både kan leda stora tv-program och hantera sport – Claes Åkeson.

Arga snickaren
Hus som sjunker, stampade jordgolv i köket och möss som ruttnar i väggarna. I höstens säsong av Arga Snickaren reser Anders för första gången ut i landet för att hjälpa Sveriges mest desperate familjer vars bostad och liv är i kaos. De utmaningar Anders möter, familjerna och deras byggkaos, visar sig vara de mest hårresande någonsin.

Böda Camping
Svettiga foppatofflor, dyblöta sovsäckar, kebabgrillning i förtältet och Bag-In-Boxhäng i glada grannars lag. Förra året fick hela svenska folket uppleva äkta svensk sommar i Böda Camping. I midsommar återvänder inspelningsteamen till sveriges största camping – Böda Sand på Öland.

Källa: kanal5.se