Kaleidescape Cinema One – Filmservern för hela familjen

Kaleidescape Cinema One lanseras som filmservern för hela familjen. Med ett knapptryck kan man se alla sina DVD-filmer och TV-serier eller lyssna på sina CD-skivor.

Kaleidescapes egenutvecklade filmserver är, enligt distributören Special-Elektronik, det enda legala systemet som tillåter dig att lagra alla dina DVD-filmer och CD-skivor.

Det nya enkla systemet, Cinema One, bygger på Kaleidescapes prisbelönta filmservrar som funnits på marknaden sedan 2003. Det nya systemet Cinema One levereras nu i ett kompaktare format till ett lägre pris. All hårdvara och mjukvara är utvecklad med en enda målsättning, att skapa en filmserver för hela familjen.

Cinema One inkluderar en server med fyra hårddiskar samt en spelare som kan importera både DVD- och CD-skivor. Systemet kan lagra cirka 220 DVD-filmer eller 2000 CD-skivor. Förutom den vanliga fjärrkontrollen levereras systemet även med den nya barnkontrollen som gör att även de minsta i familjen kan navigera bland sina filmer. Önskar man systemet i flera rum eller mer lagringsutrymme är Cinema One fullt kompatibel med övriga Kaleidescape produkter.