Kanalen 7 blir TNT7 22 Mars

Den 22 mars får tv-kanalen 7 en ny look och fylls med nytt innehåll. Kanalen hamnar då under världsledande TNT:s kanalparaply. Under våren på TNT7 är Men in Trees, Party Down, Weeds och Studio 60 on the Sunset Strip några av de succéserier som tittarna kan se fram emot.

7 byter namn till TNT7 den 22 mars då kanalen blir en TNT-kanal. I centrum på TNT7 står fortfarande långfilmer, varma komedier och prisbelönta dramaserier i kombination med reality och livsstilsprogram om hälsa, inredning och mode.

Från och med den 22 mars förändras både kanalens tablå och dess grafiska utseende. Redan under våren är några av de serier som startar det romantiska relationsdramat Men in Trees med Anne Heche i huvudrollen, redan kultförklarade komediserien Party Down med bland andra Adam Scott och Jane Lynch, kontroversiella succéserien Weeds med Mary-Louise Parker, hyllade komediserien Studio 60 on the Sunset Strip med Matthew Perry och Amanda Peet och den hajpade svarta komediserien Gravity med Krysten Ritter och Rachel Hunter. Som premiär på TNT7 den 22 mars visas långfilmen Bara en dag med Ethan Hawke och Julie Delpy. Under höstsäsongen kommer tittaren att få se en mängd nyheter på kanalen.

Lanseringen av TNT7 är ett led i Turner Broadcastings uppköp av mediekoncernen MMG där NonStop Television ingår. Med TNT7 gör TNT premiär i Sverige. TNT som drivs av Turner Broadcasting TBS och kan ses av 100,5 miljoner hushåll i USA och via lokala TNT-kanaler i Spanien, Tyskland och Turkiet är en av världens ledande