Lotta på Liseberg 2010 – Premiär i TV4 21 Juni

Nu är det dags för svenska folket att sjunga upp sig och koppla armkrok. Lotta Engberg är tillbaka med en ny säsong av sin direktsända allsång i TV4. Populära svenska och utländska artister som Lisa Nilsson, Tommy Körberg, Alexander Rybak, Lill-Babs och många fler ser till att sångglädjen på Liseberg håller i sig under hela sommaren.

Lotta på Liseberg är tillbaka i TV4. Måndag den 21 juni klockan 20.00 sänds första programmet, direkt från Liseberg i Göteborg. Charlotte Perrelli, Alexander Rybak, Markoolio och Lisa Nilsson kommer tillsammans med Lotta Engberg och kapellmästaren Curt-Eric Holmquist sjunga allsång med tema Sommardängor.

– Curt-Eric brukar viska till mig ”tänk om alla kommer på oss, det enda vi gör på Liseberg är ju att ha roligt”. Och det är exakt så, vi har roligt. I sommar dundrar ett fyrtiotal av Sveriges främsta artister in på Liseberg och sjunger med vår ljuvliga publik. Om jag längtar? Ja! säger Lotta.

Lotta på Liseberg gjorde succé i TV4 och drog stor publik både på Liseberg och framför tv-apparaterna förra sommaren. I år har Lotta åter samlat ett härligt axplock av Sveriges främsta artister och underhållare. Varje program får precis som förra året ett tema.

-Vi är väldigt glada över att även denna sommar kunna erbjuda alla tv-tittare allsång med Lotta från Liseberg och ser fram emot en härlig sommar med en mängd fantastiska gästartister, säger Maria Mowbray, tillförordnad programchef på TV4.

Tillsammans med kapellmästare Curt-Eric Holmquist har Lotta Engberg gjort allsången till ett populärt inslag i Lisebergs sommarprogram sedan 2004. Förra sommaren gjorde den entré i TV4:s tablå.

Precis som förra året kan tittarna och publiken på plats spela bingo. Vem som får komma upp på scenen och spela med Lotta i premiärprogrammet avgörs i säsongens sista Bingolotto i TV4 Plus den 13 juni 19.00.

Sommarens program, vecka för vecka:

21/6 Sommardängor
Charlotte Perrelli, Alexander Rybak, Markoolio och Lisa Nilsson

28/6 Högt upp i det blå
Robert Wells, Linda Bengtzing, Joel Alme och Velvet

5/7 Glitter och glamour
Diggiloo-gänget med bland andra Lasse Holm, Alcazar, Jessica Andersson, Mojje och Erik Linder

12/7 Oh boy, oh boy, oh boy
Kalle Moraeus, Sanna Nielsen och Timo Räisinen

19/7 Blommor och bin
Måns Zelmerlöw, Timoteij, Maria Haukaas Storeng och Erik Gadd

26/7 Från Hova till Brighton
Lill-Babs, Andreas Johnson och Cookies n? beans

2/8 Kärleken är evig
Anna Bergendahl, Jill Johnson och Rigo

9/8 Svensktoppar
Tommy Körberg, Caroline af Ugglas, Eric Saade och Claes Malmberg

TV4 Måndagen den 21 Juni kl 20.00