Melodifestivalen 2011 – Så säger oddsen om Andra Chansen

När Andra Chansen når Sundsvall på lördag pekar det på att det blir Love Generation som går till final, i alla fall om man får tro Unibets odds och Skansens lemurer. Unibets egna melodifestivalexpert Bert Karlsson däremot tror att det blir The Moniker och Jenny Silver som tar sig vidare till finalen i Globen.

Under hela melodifestivalturnén har Unibet låtit Bert Karlsson utmanas av skansens lemurer. Förra veckan träffade Bert helrätt genom att tippa både Linda Bengtzing och Nicke Borg, medan lemurerna som förutom Bengtzing bestämde sig för jokern Julia Alvgard. Inför andra chansen i Sundsvall står det 4-4 och lemurernas val föll nu på Love Generation och Linda Pritchard som finalister.

– Om jag får välja blir det The Moniker och Jenny Silver som går vidare till finalen. The Moniker har den starkaste refrängen av alla och Jenny Silvers låt är en typisk melodifestivallåt som kan gå hem internationellt, säger Bert Karlsson, melodifestivalexpert för Unibet.

Om man får tro Unibets odds denna vecka blir det Love Generation som tar sig till final på det låga oddset 1,35. Oddsen talar också för att Shirley’s Angels och The Moniker gör upp om den andra finalplatsen, båda på oddset 1,55.

Odds från Unibet, Andra Chansen i Sundsvall
Vilka tar sig vidare till final från semifinalrundan?

Love Generation 1,35
Shirley’s Angels  1,55
The Moniker  1,55
Sara Varga 1,72
Loreen  2,00
Linda Pritchard  2,30
Pernilla Andersson  2,30
Jenny Silver  2,95