Niklas Wikegård till TV4

TV4-Gruppen har till sin ökade volym av hockeyproduktion värvat Niklas Wikegård. Med sin mångåriga erfarenhet och expertis blir Wikegård en förstärkning till TV4-Gruppens redan starka hockeytrupp.

Niklas Wikegårds uppdrag blir främst för Elitserien i Canal+, SM-Slutspelet och Hockey-VM i TV4.

Niklas Wikegård knyts till TV4-Gruppens hockeyverksamhet. Han kommer att förstärka den redan starka hockeytruppen på TV4 och Canal+, men det första uppdraget blir som kommentator i Gladiatorerna tillsammans med Jesper Hussfelt.

– Paketet som TV4 och CANAL+ erbjöd gick inte att tacka nej till. Jag ser fram emot att träffa mina nya lagkamrater och vinna många matcher tillsammans, säger Niklas Wikegård i pressmeddelandet.

Niklas blir TV4-Gruppens hockeyexpert på flera plattformar. Wikegårds avtal med TV4-Gruppen, som sträcker sig över tre år, innebär uppdrag som expertkommentator under Hockey-VM i TV4-Gruppens kanaler och de matcher från SM-slutspelet som går i TV4 och TV4 Sport samt som programledare för TV4 Sports elitseriemagasin Late Night Elitserien och expertkommentator i Canal+ sändningar från Elitserien. Dessutom kommer Niklas att blogga på hockeykanalen.se.

– Vi ser fram emot att förgylla vår redan starka hockeybesättning inom TV4-Gruppen med en av landets skarpaste och mest engagerade hockeypersonligheter, säger Hans Pekkari, sportchef TV4-Gruppen.

TV4-Gruppen har sändningsrätten till Elitserien och SM-slutspelet till och med säsongen 2013/2014 och till Hockey-VM 2012-2017.