Ny eftermiddagsshow på Din Gata 100,6

Torsdagen den 1 september gör det nya programledarparet Rijal Mbamba och Felicia Jackson radiodebut i Din Gatas nya eftermiddagsshow. Programmet sänds måndag-fredag kl 15.00-17.00.

– Det blir en perfekt blanding mellan pretto och ghetto, säger Rijal Mbamba.

– Det kommer vara en sjukt skön omväxling från att lyssna på alla andra meningslösa radiokanaler, säger Felicia Jackson.

Rijal Mbamba är 22 år och från Helsingborg. Felicia Jackson är 21 år och från Lund. Tillsammans är de lite som Yin och Yang. Felicia har lätt för att provocera och är tydlig med vad hon tycker och känner. Rijal är musikern och poeten som får hålla henne tillbaka.

Rijal och Felicia har ingen journalistisk bakgrund och har aldrig tidigare sänt radio. Nu har de ägnat sommaren åt att utveckla den nya showen. Det blir samhällsrelaterat, sarkastiskt och humoristiskt. Och så blir det mycket musik.

Din Gata 100,6 startades 2006 och är radiokanalen för Malmös unga människor. Då var de tre programledarna Ehsan Noroozi, Saman Bakhtiari och Susanne Fatah.

Den 26 augusti gästar Din Gata Malmöfestivalen. Då kommer det nya programledarparet att avslöjas för lyssnarna. Din Gatas eftermiddagsshow sänds måndag-fredag kl 15.00-17.00 med start den 1 september.
sverigesradio.se/dingata