Outdoor Channel – Först hos Telia

Outdoor Channel är världens ledande tv-kanal som riktar sig till jakt-, fiske- och friluftsintresserade. Genom ett avtal kan Telias tv-kunder i Sverige se tv-kanalen exklusivt under de kommande 15 månaderna med start den 23 mars.

Outdoor Channel har ett omfattande programutbud för den friluftsintresserade som spänner från fiske och jakt till spektakulära off-road-äventyr och vildmarksupplevelser från jordens alla hörn. Programmen presenteras ofta av välkända tv-personligheter och experter. Dessutom erbjuds tittarna ett programbibliotek där allt material från kanalen finns tillgängligt 24 timmar om dygnet med möjlighet att titta när det passar.

– Vi har genom ett specialavtal fått ensamrätt till kanalen de 15 första månaderna, något som nu kommer våra tv-kunder tillgodo. Jakt, fiske och friluftsliv är uppskattade fritidsaktiviteter bland miljontals svenskar och vi tror att Outdoor Channel kommer att locka många nya tittare, säger säger Kent Jonsson, chef för Konsumentmarknaden inom Telia Bredbandstjänster.
.

På kanalen hittar man bland annat serien Monster Fish presenterad av Trev Gowdy, serien Adventures Abroad som tar tittarna till de mest spektakulära jaktområdena i världen och serien Savage Wild, med rovdjursexperten Manny Puig, som låter tittarna möta de farligaste och mest fruktade rovdjuren på jorden.

Kanalen och programbiblioteket kommer att ingå i Telias nya version av kanalpaket Stor.