Philips lanserar Smart-TV

Nu introducerar Philips nästa generation TV-apparater, så kallad Smart-TV. Genom att koppla din dator, surfplatta och mobil till TV:n, samtidigt som du kan surfa och ladda ner en mängd nöjesapplikationer och ansluta dig till sociala medier, blir din TV en medieportal på allvar.

Med en av marknadens mest omfattande Smart-TV-paket, visar Philips med årets TV-apparater att TV är mycket mer än envägskommunikation. Med Smart-TV kan du enkelt samla all underhållning i hemmet på en plats.

– Idag har TV:n ofta en central plats i hemmet. Med Philips Smart-paket kan du använda din TV maximalt och fylla den med precis det innehåll du önskar. Vi har gått från mobiler till smartphones och nu gör TV:n samma resa, säger Joakim Örnstig, Senior Manager Marketing TV på Philips, i pressmeddelandet.

Genom SimpleShare spelar du upp musik direkt från dina digitala spellistor, visar bilder och filmer på TV:ns storbildsskärm genom att trådlöst ansluta din iPhone eller Android-mobil, bärbara dator, surfplatta eller andra WIFI-apparater i ditt hem.

Philips Smart-TV ger också en möjlighet att hitta ny underhållning. I Smart-paketet NET TV, finns ett galleri av online applikationer, som gör din hemmakväll både enklare och roligare. Hyr en film direkt i TV:n, spela onlinespel eller håll koll på de senaste sportresultaten. Gör hemmakvällen mer social med hjälp av appar till Facebook, Twitter och Skype.

Med Philips smart-TV funktion Program, kan du titta på TV på dina villkor. Du kan smidigt pausa mitt i ett program eller spela in avsnitt och filmer på ett USB-minne eller en extern hårddisk.

 

This article has 1 comment

  1. Var kan jag hitta appar för att ladda ner
    vore tacksam för hjälp med detta såg att LG hat en tv4 app