Premiär för TS TV

Produktionsbolaget Team Veesualz har tagit fram ett TV koncept tillsammans med Streetwearföretaget TS som i första hand ska fånga den urbana livsstilen och leverera det i ett målgruppsanpassat format på ett dynamiskt och intresseväckande sätt. 

I VJ-rollen ser vi ingen mindre än Rodrigo ”Rigo” Pencheff. Rigo har skrivit svensk musikhistoria tillsammans med The Latin Kings, Infinite Mass och Crossfire. Efter att ha medverkat i program som Melodifestivalen, Körslaget och Dansbandskampen tog Rigo och hans The Topaz Sound folkligheten till en ny nivå.

I det nysläppta pilotavsnittet får vi hälsningar av Malmö-rapparen Lazee som är aktuell med sin nya skiva ”Supposed To Happen” så väl som New York-baserade sångerskan Emily Vásquez från The Glee Project och Grammy-nominerade LA-producenten Mack McKinney.

I ett format som kallas ”60 sekunder med” får vi lära känna Allyawan, en av de få svenska rappare vars namn ekar i undergroundkretsar. Dessutom får vi hänga med Lowcura på hans resa bakom kulisserna på den efterlängtade uppföljaren till supersucéen Snabba Cash.

Se pilotavsnittet på http://www.youtube.com/ts