Reklamfilm för 3DTV på bio

3D-effekten är svår att förklara i ord, därför väljer Samsung att förstärka marknadsföringen av sin nya 3D led-TV med bioreklam, i just 3D. Samsungs reklamfilm kommer att visas på SF Bios biografer.

Många biobesökare har under den senaste tiden upplevt den nya generationen 3D på bio. Utbyggnaden av digitala projektorer som kan visa 3D-film är i full gång, nu finns det minst en salong som kan visa 3D på varje SF Bio biograf över hela landet.

När marknadskampanjen för världens första 3D led-TV nu drar i gång i Sverige så väljer Samsung att göra det tillsammans med SF Media på bio.

– Vi har sett 3D-filmer slå igenom på bio, nu kommer också reklamfilmerna i 3D. Att Samsung väljer bio bidrar till det totala intresset för 3D, säger David Bonnier, vd för SF Media, i pressmeddelandet.

Den fjärde juni är det biopremiär över hela landet för Samsungs bioreklam.

– Samsung står för innovation inom TV-utveckling, vi vill också vara i framkant med hur vi presenterar 3D led-TV för marknaden. Vi har därför valt att förstärka kampanjen med bioreklam i 3D, säger Robert Widerström, Samsungs nordiske marknadschef för ljud och bildprodukter.

Samsungs bioreklam i 3D är regisserad av Sam Brown och filmad i Buenos Aires. Det tog åtta månader att förbereda filmen. 1256 led-TV apparater användes.

– Vi vill bjuda in till en 3D-upplevelse. Den bästa platsen för det är i biosalongen där 3D nu har fått ett starkt genombrott, säger Robert Widerström.