RIX FM snart tillbaka i Sundsvall

RIX FM, Sveriges största kommersiella radiostation, är tillbaka i Sundsvall från och med måndagen den 11 april. På frekvensen 101,9 kommer lyssnarna återigen kunna höra bland annat RIX MorronZoo och eftermiddagar med Titti och Benji.

– Det är fantastiskt kul att vara tillbaka i Sundsvall efter nästan två och ett halvt år, vi vet att lyssnarna saknat oss, säger Christer Modig, programchef på MTG Radio.

RIX FM försvann från Sundsvall i januari 2009 och har sedan dess lyst med sin fråvaro. Men nu är stationen tillbaka. Med musik, nyheter, prat, tävlingar, humor och en stor portion glädje har RIX FM genom de senaste åren lyckats bibehålla den trogna skara lyssnare som varje dag väljer den som sin favoritstation.

Men mycket har hänt sedan Sundsvallsborna hörde RIX FM sist. RIX MorronZoo sänds numera av Roger Nordin, Sofia Wistam och Ola Lustig och programmet bibehåller alltjämt sin position som Sveriges populäraste kommersiella radioprogram med över 670 000 lyssnare varje morgon. Titti Schultz har bytt plats med Sofia Wistam och Titti hörs nu tillsammans med Benjamin Nilsson på RIX

FMs eftermiddagar. Gert Fylking har äntligen fått helt fritt spelrum på kvällarna i sitt eget prat-program ”Gerts Värld” söndag till torsdag mellan 22-02. På förmiddagarna sänder Erik Wedberg och Christian Hedlund hörs på kvällarna.