Samsungs Smarta TV

Samsungs nyskapande smarta tv är nu på väg ut i butikerna. Hyr film eller se på tv-program när du själv vill. Eller surfa på webben. Eller sök och spela enkelt upp musik, film och bilder på teven från hemmanätverket. Eller titta på tv och Facebook – samtidigt. Årets utmanande smarta tv-kollektion är här. Och fungerar därtill självklart också som vanlig tv.

Efter att ha lanserat världens första 3d led-tv förra året tar nu Samsung nästa steg genom att med årets tv-premiär lansera smart tv. Sedan en tid har det varit hett med appar i smarta mobiler. Under den närmaste tiden är det nu premiär för flera lokalt utvecklade Samsung-appar i teven:

– TV4 Play. On demand-tjänsten TV4 Plays premiumerbjudande nu som skräddarsydd app för Samsungs tv. Kolla på tv när det passar. Och se det du missat när du vill. House, Solsidan eller TV4Nyheterna, vädret eller snyggaste målet, om och om igen.

– Canal Digital Go. Hyr film och se direkt från tv-appen. Utifrån det breda utbudet av film i olika genrer är det bara att välja den som passar.

– SF Anytime. Datortjänsten flyttar in som app i Samsungs teve. Välj bland tusentals hyrfilmer, både senaste nytt och gamla favoriter inom bland annat drama, komedi, svenskt, action och barnfilm. Se när du vill. Vissa till och med i hd.

Nu är det också premiär för att webbsurfa direkt i teven. Med den inbyggda webbläsaren går det att surfa med teven utan att koppla in datorn, antingen från fjärrkontrollen eller från exempelvis mobilen Galaxy S eller surfplattan Galaxy Tab som fungerar som både tangentbord och fjärrkontroll för teven.

Via det lättanvända användargränssnittet Smart Hub samlar Samsung nu alla möjligheter på ett och samma ställe. Med den nätverks- och internetkopplade smarta teven blir det direkt uppenbart att teven har blivit ett multimedienav. Sök och spela upp bilder, musik och film oberoende var de ligger – i datorn, surfplattan, mobilen eller kameran. Kopplingsmöjligheterna maximeras med trådlösa nätverk, dlna och Allshare.

Glömt var du lagt en fil? Sök den! Via Search All söker teven i alla kompatibla enheter i hemmanätverket. Oberoende om musikfilen ligger i mobilen i sovrummet. Från Smart Hub når du även Samsung Apps med översikt över apparna.

This article has 2 comments

  1. jag har intrnet på min hyra så jag kopplar en kabel från tv till routern

  2. jag har intrnet på min hyra så jag kopplar en kabel från tv till routern