Sanning och Konsekvens – Premiär i TV3

Dödfödda barn och tandläkarfusk

Om barn som dör i magen, men som hade kunnat räddas, och om oseriösa tandläkare. Det är ämnena för de första reportagen i TV3s nya granskande program Sanning & Konsekvens.

Om programmet:

Sanning & konsekvens är samhällsprogrammet som riktar sin lans mot orättvisor och uppenbara missförhållanden för att ge den enskilda människan upprättelse. Programmet avslöjar och blottar myglande personer, fuskande företag samt tveksamma förehavanden.

Programledare:

Robert Aschberg
Ålder: 59
Bakgrund: Lång och gedigen.

Jenny Gourman-Strid
Ålder: 32
Bakgrund: Har under många år arbetat som reporter på Efterlyst. Har hon gjort mängder av inslag och intervjuer, bland annat med trippelmördaren Juha Valjakkala, och rapporterat live från olika brottsplatser. Skriver regelbundet för tidningen Expo. Har dessutom jobbat med TV-produktioner som: Insider, Idol, Stjärnorna på slottet, Hollywoodfruar, Ensam mamma söker, Världens bästa hotell, Herr och Fru och Maestro.

Ami Hedenborg
Ålder: 42
Bakgrund: Lång journalistisk bakgrund från radio, tidningar och tv. Har arbetat som programledare, reporter och producent, de senaste åren som programledare på P1Morgon och Studio Ett i Sveriges Radio samt som redaktör för Malou von Sivers program Efter Tio på TV4. Har dessutom en bakgrund som skådespelare.

Sanna Lundell
Ålder: 32
Bakgrund: Frilansjournalist, debattör och kolumnist. Driver även den omdebatterade bloggen Sannas på Aftonbladet. Med studier i religionspsykologi, sociologi och islamologi har hon en stor journalistisk bredd med uppdragsgivare från Amnesty Press och Unicef till Aftonbladet, Amelia och Mama. Sanna gör med Sanning & konsekvens debut som TV-programledare.

Avsnitt 1 av 8.
TV3: SANNING & KONSEKVENS – PREMIÄR!
Onsdag den 5/10 kl. 20:00