Schyffert roastas i Kanal 5 på måndag

Henrik Schyffert tog tillfället i akt och hånade kollegan Robert Gustafsson i förra veckans Roast. Den här veckan får mannen som tog roasttrenden till Sverige själv smaka på den störtelaka hyllningskören.

Ironins mästare, Killinggängets straight man, komikern och producenten Henrik Schyffert blir i nästa avsnitt själv roastad av några av sina komikerkollegor. Med elaka, låga och ibland äckliga skämt och väldigt mycket kärlek hyllar de honom och hans karriär, ålder, familj och kropp. Och han ger igen.
Schyffert blir också riktigt generad då en hemlig gäst dyker upp under showen.
I panelen hittar vi hans komikerkollegor Magnus Betnér, Petra Mede, David Batra, André Wickström, Martin Soneby och Kristoffer Appelqvist.

I Roast på Berns, under ledning av roastmastern och programledaren Erik Haag, kommer en panel bestående av Petra Mede, David Batra, Magnus Betnér och André Wickström roasta några av Sveriges största kändisar. Den som blir roastad får från hedersplats åtnjuta hur några av Sveriges vassaste komiker driver med honom eller henne. Vad som helst får skojas om och vad som helst får sägas. I slutet får offret en chans att ge igen, om dom vill och törs. Panelen kompletteras i varje program av en eller flera komiker som är noggrant utvalda för att kunna driva med den veckans roastoffer.

Kanal 5 måndag 28 september 2009