Sommarkrysset 2010 – Premiär ikväll

Leder programmet gör gruppen EMD som består av Erik Segerstedt, Mattias Andréasson och Danny Saucedo. Uppträder gör Erik Saade, Orup, Linda Bengtzing, Velvet och Alexandra Burke.

I säsongsstarten av Sommarkrysset som programleds av EMD uppträder Erik Saade, Orup, Linda Bengtzing, Velvet och Alexandra Burke. Del 1 av 10.

I säsongsstarten av Sommarkrysset som programleds av EMD uppträder Erik Saade, Orup, Linda Bengtzing, Velvet och Alexandra Burke. Del 1 av 10.

I direktsändning från Gröna Lunds stora scen i Stockholm sänds Sommarkrysset – med Lottodragningen för femte säsongen.

I det första programmet gör trion E.M.D: Erik Segerstedt, Mattias Andreásson och Danny Saucedo premiär som programledare. Sångerskan Linda Bengtzing leder det andra programmet.

I det tredje programmet är komikern Måns Möller programledare innan Gry Forssell är tillbaka och leder tittarna genom de resterande sex programmen under sommaren.

Det bjuds på artister, filmklipp ur arkivet, tävlingar och underhållning för hela familjen. I programmet presenteras ledtrådar som hjälper tittarna att lösa korsordskryss under programmet. Krysset leder i sin tur fram till ett nyckelord som gör det möjligt att ringa in till programmet och delta i en tittartävling.
Sommarkrysset – med Lottodragningen sänds i 10 delar.

TV4 Lördagen den 15 Maj kl 20.00

This article has 3 comments

  1. […] Förra veckan var det säsongspremiär, läs mer om det här:  Sommarkrysset 2010 – Premiär ikväll […]

  2. 22/5 The singer was Rabih with some guy! What was the name of the music they sing together?

    Alma

  3. […] Sommarkrysset 2010 – premiär ikväll Sommarkrysset 2010 – Ikväll med Linda Bengtzing […]