Sony RDP-X60iP, M15iP och M5iP


Nu presenterar Sony tre nya högtalardockor – RDP-X60iP, M15iP och M5iP – som är kompatibla med iPod, iPhone, iPod 4 samt fjärde generationen iPod Touch.
Enheterna placeras enkelt i dockorna, och samtidigt som musik eller video spelas upp från iTunes-biblioteket laddas batteriet i användarens iPod/iPhone. En fjärrkontroll till menyn på iPod/iPhone följer med till alla högtalardockor.

Med en total uteffekt på 20W+20W anges RDP-X60iP ge nytt liv till iTunes-biblioteket tack vare ett dynamiskt Hi-Fi ljud. Med Bluetooth ges även en trådlös musikupplevelse och man kan lyssna på musik samtidigt som man läser mail eller skickar sms med sin iPhone. Tack vare Bluetooth möjliggör RDP-X60iP också uppspelning via flera andra ljudkällor, som exempelvis Sony Ericsson Xperia X10, X10 mini och X8.

Modellen RDP-M15iP är särskilt anpassad för att ta med på resan, men fungerar givetvis även i hemmet. Ur den nätta dockan kommer stereoljud med en total uteffekt på 10W+10W. Detta är den första högtalardockan från Sony med roterande fäste, vilket gör det möjligt att se bilder i horisontalläge medan enheten är fäst i dockan. De uppladdningsbara batterierna tillåter sex timmars lyssnande.

RDP-M5iP lanseras i färgerna svart och vitt och är lätt att bära med sig tack vare ett inbyggt handtag. Med fyra alkaliska AAA-batterier kan M5iP spela musik i upp till 10 timmar utan strömkälla.