ST 600 – Smart TV via en liten box

LG Smart TV Upgrader ST600 är en liten box som kopplas in till en vanlig TV med HDMI-anslutning. Den ger sedan tillgång till LG:s nya Smart TV-portal för underhållningstjänster med filmer, TV-serier och sport via lokala tjänster såsom TV4 Play Premium, SF Anytime och Headweb.

LG-ST600

LG-ST600

 

– Den enorma försäljningen av platt-TV de senaste åren betyder att många idag sitter med bra TV-apparater men som saknar de spännande funktioner som Smart TV erbjuder. Med vår nya box ST 600 ger vi dessa konsumenter möjligheten att fylla sin befintliga TV:n med det här spännande nya konceptet, säger Kaveh Kiani, nordisk produktspecialist för Home Entertainment på LG Electronics.

I ST 600 finns också inbyggda funktioner för sociala medier som YouTube, Facebook och andra tjänster vi är vana vid från våra datorer. I LG:s Smart TV finns också en webbläsare, utvecklad av LG och anpassad för användning på en TV. Webbläsaren har stöd för Adobe Flash Player 8, vilket gör att användaren kan njuta av tusentals filmer och spel baserade på Flash-formatet.

Alla funktioner i LG Smart TV Upgrader ST600 kan styras antingen via den medföljande fjärrkontrollen, via LG:s rörelsekänsliga fjärrkontroll Magic Motion Remote eller via applikationen LG TV Remote som kan laddas ned till en smartphone med iPhone OS, Android, Windows Phone 7 eller Symbian.

Med stöd för mediecenterlösningen Plex kan man spela upp media och applikationer baserade på Plex via Smart TV Upgrader direkt i sin TV. Med funktionen Smart Share kan man dessutom spela upp film, musik eller bilder från andra enheter i hemmet med stöd för standarden DLNA.

Läs mer om lägsta pris hos prisjakt