Talang 2011 – Premiär nu på Fredag

Talang 2011 bjuder på en brokig skara deltagare med stor variation och bredd. Det bjuds bland annat på akrobatik, dans, sång och magi. Inför den tuffa juryn (Henrik Fexeus, Charlotte Perelli och Bert Karlsson) och en engagerad publik får de sökande talangerna sitt livs chans till en plats i rampljuset. Programledare är Tobbe Blom och Marko ”Markoolio” Lehtosalo.

Jakten på nästa stora förmåga är igång. Den femte säsongen av Talang bjuder på ett fartfyllt tempo och ännu fler galna, roliga och spektakulära uppträdanden under ledning av de nya programledarna Tobbe Blom och Marko ”Markoolio” Lehtosalo.

Inför den tuffa juryn och en engagerad publik får de sökande talangerna, med tittarnas hjälp, sitt livs chans till en plats i rampljuset. Den kritiska juryn gör den första gallringen i sex auditionprogram och i ett slutauditionprogram. Därefter tar tittarna successivt över makten i de fyra direktsända programmen som består av tre semifinaler och en avgörande final där årets talang slutligen koras.

Den professionella och rutinerade juryn består av Bert Karlsson, Charlotte Perrelli och Henrik Fexeus. Alla tre har lång erfarenhet av underhållningsbranschen. Skivbolagsdirektören Bert Karlsson har suttit i juryn sedan första säsongen 2007. Charlotte Perrelli, en av Sveriges största artister som har arbetat som sångerska sedan 1987, gör sin tredje säsong i Talang-juryn. Ny jurymedlem den här säsongen är Henrik Fexeus, författare, programledare och tankläsare.

Talang 2011 bjuder på en brokig skara deltagare med stor variation och bredd. Det bjuds bland annat på akrobatik, dans, sång och magi. När ridån går upp kan allt hända.

Vinnare i den första säsongen, Talang 2007, blev buktalande Zillah med sin apa Totte som numera har sitt eget program Aptv med Zillah och Totte i TV4. Magikern Charlie Caper vann år 2009 och förra året, 2010, vann sångerskan Jill Svensson.

Talang 2011 är ett underhållningsprogram i elva delar.

TV4 Fredagen den 1 april 22.00