Teracom i nya nya lokaler

Den 16 januari flyttade Teracom till Lindhagensgatan. I samma hus kommer även Boxer och Teracom Group att sitta.

– I och med att vi flyttar samman med Boxer ökar förutsättningarna för ett allt tätare samarbete kring vår gemensamma kärnaffär tv, säger Lotta Darlin, pressansvarig på Teracom.

Det nya kontoret ligger på Lindhagensgatan 122, Lindhagensplan, och byggnaden är byggt enligt den senaste miljöstandarden. Det innebär bland annat att husets energianvändning, i form av värme, kyla och ventilation samt styrning av dessa, uppfyller kraven för miljöstandarden. Hyresvärden, Vasakronan, har för avsikt att certifiera huset för miljömärkning, men detta kan dock först göras efter att byggnaden varit i bruk och visat sig nå certifieringskraven. Detta går hand i hand med Teracoms egna miljömål.

För att ytterligare minska miljöpåverkan från kontoret är elen tillverkad enligt kraven för ”bra miljöval” och varje arbetsplats har avstängningsknappar för att minska utrustningarnas onödiga elförbrukning. Alla nya möbler är Svanenmärkta och alla arbetsplatsskärmar är gjorda av återvunnet material. I varje pentry finns även möjlighet att sortera avfall.