Tom Nilsson – Ny försäljningschef hos LG

LG Electronics Nordic internrekryterar Tom Nilsson till ny försäljningschef för affärsområdet Home Entertainment, som innefattar LG:s prisbelönta produkter inom TV- och Audio/Video.

Tom har arbetat på LG sedan 2010 och kommer senast från en roll som Key Account Manager inom Home Entertainment. Tom har även mycket goda erfarenheter från tidigare positioner så som försäljningschef på Canon i Stockholm.

– LG:s produktsegment är ett av marknadens absolut bästa och det känns väldigt roligt nu när vi släppt Cinema 3D-linjen. Här utmanar vi verkligen med vår unika 3D-teknik som inte kräver aktiva glasögon och dessutom fått otroligt bra recensioner i fackpress. 3D- och Smart TV-områdena tror jag verkligen på och det skall bli spännande att axla ansvaret för försäljning av produktkategorier som dessa, säger Tom Nilsson.

– Tom har gjort ett fantastiskt jobb som Key Account Manager här på LG och vi är glada att han nu antar utmaningen som försäljningschef, säger Bjørn Drablös, operativ chef LG Electronics Nordic.

Tom tar över rollen som försäljningschef för Home Entertainment från Roberth Lyttegård som lämnar företaget för nya utmaningar.