Toshiba har lanserat Regza VL Serien

Toshiba har lanserat Regza VL Serien – företagets senaste urval av LED TV-apparater med 3D teknologi. De nya modellerna anges kombinera en rad premiumfunktioner med en slimmad, stilfull design och är enligt Toshiba perfekta för att se 3D tillsammans med sina vänner.

Regza VL serien är en av de första serierna med Toshiba Places – en interaktiv portal som erbjuder enkel tillgång till molnbaserat innehåll och internettjänster. TV-apparaterna i serien finns i 42 respektive 47 tum och har Full upplösning i HD 1080p, bakgrundsbelyst LED och  Toshibas Active Vision. Ett helt nytt användargränssnitt med grafiska menyer och förbättrad programguide skall göra det enkelt att göra egna inställningar samtidigt som DLNA och trådlös uppkoppling erbjuder tillgång till internet och andra digitala tjänster via trådlöst nätverk.

Regza VL-serien levereras med fyra par polariserade ReaID 3D-glasögon för bästa 3D-upplevelse för hela familjen. Full HD backas upp av Active Vision M400HD som är Toshibas teknologi för bättre bildåtergivning. Den nya serien är även utrustade med Toshibas Resolution+ teknologi som ständigt är under utveckling och som nu är fyra gånger mer kraftfull än tidigare generationer. AutoView optimerar bildkvaliteten genom att integrera den existerande ljusmiljön från en ljussensor, som läser av ljusnivån och justerar bilden därefter. Bildoptimeringen stöds även av Toshibas nya Auto Calibration-funktion, som automatiskt justerar färger för att de ska matcha studiokvalitet.