Tracks tackar för sig

Efter många roliga år med Tracks känner jag mig redo att gå vidare. Det känns bra att ha skapat och lett ett program som speglat och varit en del av en dynamisk era inom musiken. Nu vill jag ägna mig åt andra musikprogram på Sveriges Radio, säger Kaj Kindvall.

Tracks fortsätter sändas året ut, programmet kommer inte att finnas med i P3:s tablå för 2011. Kaj Kindvall är inblandad i nya musiksatsningar som kommer att höras i P3 nästa år. Han fortsätter också med sitt frågesportsprogram Popsmart i P4 och i redaktionen för Digilistan i P3.

– Kaj vill satsa på andra saker och det har jag full respekt för. Efter Kajs besked så har vi tillsammans kommit fram till att det är tid att lägga ner Tracks, säger Tomas Granryd, kanalansvarig för P3, i pressmeddelandet.

Vad ska ersätta Tracks?
– Det kommer offentliggöras senare i höst. Men det jag kan säga nu är att vi håller på att arbeta fram ett nytt program som presenterar ny musik. Det kommer inte att bli som Tracks. Tracks kan inte ersättas, det är Kajs idé och Kajs program, fortsätter Tomas Granryd.