True Talent – Andra veckan

True Talents premiärvecka blev en braksuccé. Talangerna framkallade gåshud, tårar och glädje hos TV-tittarna. I Schulman Show fick partiledaren Håkan Juholt ståpäls av en smygtitt från programmet och kommenterade Ellinor Asps framträdande med orden ”det här är kvalitet”.  Hela sjutton talanger har hittills lyckats ta sig vidare i tävlingen. Nu inleds andra castingveckan och en rad nya begåvade sångfåglar står på tur.

I den första fasen av True Talent stiftar vi bekantskap med en skara hoppfulla rösttalanger och en kräsen studiopublik med mycket makt. Danny, Tommy och Pernilla har fått lyssna igenom hundratals ljudklipp för att välja ut sina favoriter. Vi följer med stjärntrion när de för första gången möter människorna bakom rösterna och ger dem det glädjande beskedet att de tagit sig vidare i tävlingen. Inför en jury bestående av en studiopublik med musikälskare i tre generationer ska agnarna sedan sållas från vetet. Juryn kommer först inte att kunna se artisterna, utan kommer att få avlägga sin dom baserat på det de hör. Bara de som lyckas få hela juryn med sig går vidare i tävlingen. Tommy, Danny och Pernilla kommer att ta sig an de oslipade diamanterna med störst potential, för att bli deras coacher och fortsätta förädla dem.

De talanger som lyckas charma både studiopubliken och vår stjärntrio tar sig vidare till nästa fas, de direktsända veckofinalerna, där makten istället ligger hos TV-tittarna. Följ den dramatiska och fantastiska resan där det är upp till svenska folket att bestämma vem som har Sveriges bästa röst.

Programledare: Ola Selmén.

Coacher: Tommy Körberg, Pernilla Andersson, Danny Saucedo

Castingavsnitt 4-6 av 8.

TV3: TRUE TALENT
Tisdag den 30/8 – torsdag den 1/9 kl. 20:00