TV-hypnotisör lär dig tänka som en dejting- och relationsexpert

Hypnotisören Fredrik Praesto har anlitats av elitidrottare, SÄPO, företagsledare och Karolinska Institutet. I våras gav han ut ”Hypnotisörens hemligheter” på Bonnier Fakta och nu släpps officiellt ljudboken ”Lovelymind” – för alla som vill bli bättre på att flirta, dejta och bygga framgångsrika relationer. Ljudboken har tagits fram i samarbete med dejtingcoachen Max Wallin och berättarrösten är Fredrik Praesto själv.

– Idén till Lovelymind föddes för flera år sedan när jag var singel, berättar Max Wallin. – Trots att jag var påläst inom området dejting, flirt och relationsbyggande kunde jag få en knut i magen när jag hade chans att börja snacka med någon söt tjej, till exempel på krogen eller i något annat sammanhang. Det här var ett jobbigt hinder på vägen till kärlek.

”Dejta som att cykla”
Så småningom kom Max fram till att det var hans egna tankar, både medvetna och omedvetna, som låg till grunden för hans osäkerhet. – Jag insåg samtidigt hur djupt rotade de tankarna måste vara i mitt omedvetna. När jag till sist lyckades ändra dem till att bli konstruktiva, fick mitt dejtingliv ett enormt uppsving. Det blev lite som när man lär sig att cykla. Allt går bra, eftersom det omedvetna sinnet sköter nästan allt.

Hypnos, eftersom tankar både är medvetna och omedvetna
Max upptäckte att de specifika tankesätt och mentala attityder som han använde är verktyg som används av många relationsexperter runt om i världen. Han började fundera på hur han skulle kunna föra sina erfarenheter vidare till dem som vill bli bättre på att dejta och bygga bra relationer. Hypnos dök då upp som ett av de allra bästa verktygen för att jobba med sina tankar och sitt sinne, både på en medveten och på en omedveten nivå. – Av just den anledningen tog jag kontakt med TV-hypnotisören Fredrik Praesto, fortsätter Max.

Innehåller både traditionell coaching och hypnos
Resultatet av samarbetet blev ”Lovelymind”, en ljudbok där Fredrik Praesto, med hjälp av både traditionella coachingtekniker och hypnos får lyssnaren på ”bättre tankar”. Ljudboken har lite mer än 3 timmar speltid och finns i två versioner; en för dig som är intresserad av kvinnor och en för dig som är intresserad av män.

Lovelymind kan laddas ned nu på www.lovelymind.com