tv24.se – Lanseras idag

Appen TV-Guide har laddats ner över 2 miljoner gånger. Nu storsatsar tv24 och utmanar de stora mediabolagen både i Sverige och internationellt. Idag lanseras webben tv24.se.

Den svenska uppstickaren tv24 ligger bakom appen ”TV-Guide Sverige” som är Sveriges näst största TV-Guide app efter tv.nu. Globalt sett har tv24 en halv miljon unika mobilanvändare i månaden utspritt över marknaderna USA, Storbritannien och Sverige.

– Vi är medvetna om att det finns väldigt många TV-tablåer i Sverige, men vi ville göra något nytt och fräscht. Därför har vi fokuserat på snabbhet och användbarhet. Detta bygger en bra grund för vår fortsatta verksamhet både i Sverige och utomlands, säger Fredrik Hellström, VD och medgrundare av tv24.se.

Apparna erbjuder användaren möjligheten att se vilka program, sportevenemang, serier och filmer som går på TV. Nu lanseras tv24.se som med hjälp av snabba filtreringsfunktioner gör det enklare för användaren att hitta sina favoritprogram.

– Vår startsida presenterar kvällens TV-utbud på ett innovativt sätt. Vi tror att detta kommer att attrahera användare från andra tablåsajter, tillägger Fredrik Hellström.

Förutom startsidan erbjuds den klassiska tablån och tidslinjen som många användare är vana med från sin digitalbox.

tv24.se