Vad hände med? – Premiär på TV3

JAKTEN PÅ LOREDANA, SKURT OCH BAGDAD-BOB

Vad gör Björn Borgs gamla flamma Loredana Berté nuförtiden? Och vad sjutton blev det av han den där snygga sångaren som dejtade Donna i Beverly Hills 90210? Vissa kändisar stiger upp som en sol, men försvinner sedan ur rampljuset som luften ur en misslyckad fläskpannkaka. I TV3:s ”Vad hände med?” letar Jonas Gardell, Pernilla Wahlgren, Alex Schulman och Ann Söderlund upp kändisarna som gick upp i rök.

Var och en av våra panelmedlemmar kommer att efter sin egna högst personliga lista jaga rätt på bortglömda backhoppare, avdankade skådisar och skandalomsusade företagsledare. Panelen kommer att utgå från sina personliga minnen av de olika före detta kändisarna. Någon tapeterade sitt tonårsrum med bilder av personen, en annan har helt skamlöst satt upp sitt ex på listan.

Vi får se barnskådisar som vuxna, elitidrottsmän som slutat träna och vad som händer med dokusåpakändisar långt efter att tidningarna slutat ringa.”Vad hände med?” går till botten med alla kändisfrågor du glömt bort att du ville ha svar på.

Våra panelister:

Jonas Gardell – en av våra mest folkkära och hyllade dramatiker och författare. Jonas har länge undrat vad som blev av sjuttiotalsrockarna i Sweet. Och vad gör hunkarna Zlatko och Ratko från Fräcka Fredag idag?

Pernilla Wahlgren – sångerska, skådespelerska och artist. Vad hände med flickidolen Rick Astley? Och är Nalle Knutsson lika extravagant idag 2011? Pernilla vill veta.

Alex Schulman – vasstungad författare, programledare och krönikör. På Alex lista hittar vi så blandade figurer som smörsångarparet Don Bennechi och Angelique Widengren och Theo i The Cosby Show.

Ann Söderlund – journalist, programledare och författare. Ann kan inte slappna av innan hon fått klarhet i vad det blev av killarna i 80-talsgruppen Milli Vanilli. Och minst lika viktigt: vad gör backhopparen som kallades ”Eddie The Eagle” nuförtiden?

…och sist, men verkligen inte minst:
Maria Montazami gör ett avsteg från livet som Hollywoodfru för att jobba som panelens egen USA-korrespondent. Det krävs ingen raketforskarexamen för att inse att Marias intervjuer kommer att vara väldigt varma – och otroligt roliga.

I premiären av Vad hände med? den 13/9 tar sig panelen an Pernilla Wahlgrens personliga lista.

Program 2, 20/9:  Alex Schulmans lista.

Program 3, 27/9: Jonas Gardell listar sina bortglömda kändisar.

Program 4, 4/10: Ann Söderlunds lista.

TV3: VAD HÄNDE MED? – PREMIÄR!

Tisdag den 13/9 kl. 21:00