Världens största 3D-TV med FULL LED

Under Consumer Electronics Show (CES) visade LG Electronics upp världens största 3D-TV baserad på FULL LED-teknik. Modellen, som har namnet LZ970W, har samma enastående bildkvalitet som LG:s mindre FULL LED-modeller, fast i mycket större format.

LZ970W bygger på LG:s patenterade FULL LED-teknik, som lyser upp skärmen bakifrån och inte från sidorna som vid traditionell kant-LED-teknik. Tack vare detta kan LZ970W visa naturtrogna färger i en storlek som ger en riktig biokänsla. För att ytterligare höja känslan av att vara i en biosalong visar LZ970W film i 3D, som tack vare modellens storlek blir ännu mer levande än tidigare. Dessutom gör TruMotion 400Hz-tekniken att även snabba rörelser och panoreringar visas mjukt och jämnt.

– Med LZ970W har vi kombinerat LG:s bästa bildteknik med den senaste 3D-tekniken i en modell som är så stor att den ger känslan av en bioduk, säger Kaveh Kiani, produktspecialist för Home Entertainment på LG Electronics Nordic, i pressmeddelandet. Nu kan vi erbjuda alla TV-fantaster världens största FULL LED 3D-TV som genom både storlek, funktioner, bildkvalitet och användarvänlighet ger en helt otrolig upplevelse.

Naturligtvis är LG LZ970W utrustad med LG:s Smart TV-funktioner, som via ett lättanvänt och intuitivt gränssnitt ger tillgång till innehåll via internet. Med Smart TV kan du enkelt se film på YouTube eller bilder på Picasa. Du kan även beställa filmer från SF Anytime* eller se TV-program, filmer och direktsänd sport från Viasat OnDemand*. Samtidigt får du tillgång till LG:s växande utbud av TV-appar, som ger tillgång till allt från spel till språklektioner.

Givetvis är LZ970W anpassad för LG:s Magic Motion Remote, vars rörelsekänsliga (gyrobaserade) teknik gör att du kan navigera smidigt i exempelvis Smart TV-utbudet, bara genom att vifta på handen. Det gör att TV:ns alla funktioner blir ännu enklare att använda.

This article has 2 comments

  1. Ni funderade inte på att skriva ut storleken på skärmen? eller är jag blind?

  2. Du har helt rätt, en miss av oss. 72 tum ska det vara