Viasat lanserar TV3HD

Från och med den 1 mars kommer du att kunna se The Mentalist, Navy CIS och mycket, mycket mer i överlägsen ljud- och bildkvalitet i TV3 HD. TV3 HD har samma innehåll och tablå som TV3, men i HD-kvalitet. Kanalen kommer att finnas tillgänglig för Viasats parabolkunder.
”Vi är riktigt glada över att kunna ge våra abonnenter ytterligare en HD-TV kanal att njuta av. Efterfrågan på perfekt bild- och ljudkvalité ökar i takt med att våra TV-apparater blir allt mer avancerade, och vi satsar därför vidare på att erbjuda fler HD-kanaler till våra kunder”, säger Hans Skarplöth, VD Viasat Sverige.

TV3 HD blir en rak spegling av den ursprungliga kanalen, med samma innehåll och tablåläggning i HD-kvalitet.

Viasat lanserade HD-TV i början av 2008, och erbjuder idag sju HD-TV kanaler samt TV1000PlayHD. Nu är det dags för TV3 att erbjudas i HD-kvalité. Sedan tidigare finns SVT1HD, SVT2HD, National Geographic HD, MTVNHD, Viasat Sport HD, Viasat Premier League HD samt TV1000HD i Viasats utbud. Utöver detta finns TV1000PlayHD, med filmer i HD-kvalité när du vill genom tjänsten Viasat OnDemand. TV3HD är en spegling av TV3, med exakt samma tablå. Sändningarna av TV3HD drar igång 1 mars, 2011, och kanalen kommer att erbjudas i Boxers HD-TV utbud samt till Viasats parabol- och stadsnätshushåll

This article has 1 comment

  1. […] the rest of the post here: Viasat lanserar TV3HD : TV – Radio Bloggen Post a […]