Voddler – Startar månadsabonnemang

Voddler, Skandinaviens ledande filmtjänst, börjar nu med månadsabonnemang för utvalda filmpaket. För bara 99 kr i månaden får kunderna fri tillgång till såväl klassiska som nya filmer. Dessutom kan de även förköpa biljetter som gäller för Voddlers samtliga hyrfilmer och som sparar både tid och pengar.

Av Voddlers över 4000 titlar från världens ledande filmbolag är 80% redan gratis och reklam­finansierade. För hyrfilmerna, som vanligtvis är de något nyare titlarna, har det hittills enbart gått att hyra dem styckevis. Nu utökar Voddler betalmodellerna för att göra det ännu enklare för fler att se hyrfilm.

–  Vi vet att filmtittare vill ha enkla lösningar när de hyr film. Därför börjar vi med månads­abonnemang för utvalda paket. Vi kommer löpande utöka antalet paket, och även antalet filmer i varje paket. Filmbranschens framtid ligger i att hela tiden göra det enklare för fler filmer att nå fler tittare till ekonomisk nytta för fler filmskapare. Det här är ytterligare ett steg i den riktningen, säger Anders Sjöman, kommunikationschef på Voddler.

Voddlers två första månadspaket kallas ”Solid Drama” med över 65 moderna och klassiska dramor, och ”Lazy Days”, en samling av 60-talet mer lättsmälta filmer. Båda kostar 99 kr per månad, och antalet filmer i varje paket utökas och roteras med jämna mellanrum.

Dessutom kan Voddlers kunder sedan ett tag tillbaka även förköpa biljetter. Biljetterna läggs automatiskt på kundens konto, har ingen tidsgräns för hur länge de gäller, och är alla giltiga för valfri hyrfilm i hela katalogen. De biljetthäften som Voddler erbjuder just nu är ”Familjehäftet”, avsett för den aktive filmtittaren eller för de familjer som delar Voddler-konto, där kunden köper 23 biljetter för 845 kronor och får 7 extra; samt ”Popcorn-häftet”, där kunden köper 10 biljetter för 370 kronor och får 2 extra.

Filmtjänsten Voddler erbjuder de bästa filmerna och serierna lagligt direkt till internetkopplade enheter. På Voddler kan du se både hyrfilm och annonsfinansierad gratisfilm, var och när du vill, med kvalitetstitlar från över 30 av världens ledande filmbolag. Under 2010 visade Voddler över fem miljoner filmer. Voddler finns tillgängligt i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Voddlers affär är att erbjuda en premiumtjänst för tittare, innehållsägare och annonsörer.